Начална Фестивал 2020 Гласуването в фотоконкурса „Заедно ще се справим” започна!

Гласуването в фотоконкурса „Заедно ще се справим” започна!

54 прегледано

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелаваме на всички доброжелателни хора у нас и по света светли Великденски празници!

Години назад по време на Великден, Босилеград се преврщаше в Балкански център на детската радост. Трудно ни беше да си представим какво наистина означава Великденския фестивал и тази невероятна традиция изграждана с много любов и постоянство за Босилеград,  днес ясно си даваме сметка за празнотата и разочарованието от стеклите се обстоятелства. Тази година посрещаме Възкресение Христово в една по-различна обстановка, когато мнозина няма да могат да споделят радостта от Великден със скъпи за тях хора, няма да посрещнем дългогодишните и новите приятели на Великденския фестивал в Босилеград. Но разделени физически, осъзнаваме и колко много неща ни обединяват.

Нека в тези празнични дни да бъдем единни чрез фото конкурса „Заедно ще се справим”.  Получихме общо 296 снимки, от които за най-хубаво Великденско яйце (126 снимки), за  най-оригинално Великденско яйце (119 снимки), за най-весела фестивална снимка (24 снимки) и в категория останете си вкъщи (27 снимки).

От днес до 24-ти април уважаеми приятели, чрез сайта ни www.festival-bosilegrad.info ще имате възможност  благодарение и на вашия вот да дадете принос за избирането на най-добрите снимки в различните ни конкурси. Ще публикуваме всички получени снимки за които ще може да гласувате. По регламент благодарение на вашите гласове и на оценката на компетентното жури на 24-ти април ще обявим финалистите (най-добрите 16 снимки в категорите „Най-хубаво Великденско яйце” и „Най-оригинално Великденско яйце”, както и най-добрите 8 снимки в категориите „Най-весела фестивална снимка” и „Останете си вкъщи”). След това ще има допълнителна възможност в рамките на още четири дни да гласувате за своите фаворити.  Окончателните резултати от конкурса ще бъдат готови на 29-ти април, когато и официално ще бъдат обявени победителите в отделните категории.  

Използваме момента да се заблагодарим на всички, които изпратиха снимки и по този начин изказаха своята любов и подкрепа.  

Организационен екип на Великденския фестивал