Начална Феситивал 2023 Диана Дафова и струнен квартет „Destiny” взривиха публиката в Босилеград ( Видео)

Диана Дафова и струнен квартет „Destiny” взривиха публиката в Босилеград ( Видео)

от miks3r
9 прегледано

Диана Дафова и струнен квартет „Destiny” бяха гвоздея на програмата на Юбилейния 30-ти „Международен детски Великденски фестивал – Босилеград 2023 г.”
Снощи Диана Дафова втората българка с песен в Космоса, разкри душата си в празничния гала концерт. В него тя отправя послания за доброта и хармония във вселената и с ангелския си глас зареди зрителите с позитивна енергия.
Талантливите циигуларки от струнен квартет „Destiny” взривиха публиката с невероятната си сценична енергия. Тесна се оказа залата на Културния център за всички техни почитатели, които дълго очакваха този момент.
В дамското каре изпълни атмосферата в залата с усещане за неподправено възхищение към класическата форма, наследство от отминали времена, но с пикантната музикална подправка на съвременната интерпретация през погледа на четири момичета от 21 век.
Наред с красивите си изпълнения, струнен квартет „Destiny” изнесоха открит урок по изящество и женствена естетика със зашеметяващите си тоалети, както и с ефектните си прически в стилистиката на ретро шика, отлично пасващa на творческото им амплоа.
Финалът на вчерашния концерт ни показа, че хората са жадни за истинска, докосваща сърцата им музика. Организаторите на фестивала благодарят на всички, за невероятната атмосфера на топлина и споделеност.

ММ ГЛАС ПРЕСС