Начална Фестивал 2021 Започна Великденският онлайн фотоконкурс „ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ“

Започна Великденският онлайн фотоконкурс „ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ“

от miks3r
246 прегледано

Желаещите да участват в конкурса от днес могат да изпращат снимки за категорията Спомен от миналите Великденски фестивали. Необходимите инструкции за участие ще намерите на сайта на страницата за конкурса

На конкурса могат да вземат участие  всички, без ограничения във възрастта. За разлика от миналата година, гласуването ще бъде  възможно от 26-ти април и ще продължи до 7-ми май. След което ще се направи класиране  от гласовете получени онлайн и гласовете на журито.  За финалистите ще може  да се гласува още една седмица от 10-ти до 15-ти  май. Победителите в трите конкурса ще бъдат официално обявени на 17-ти май.

Желаещите ще могат да участват с по една снимка  във всяка една от  трите категории. Другите две категории: Най – хубаво Великденско яйце и Най – оригинално Великденско яйце ще бъдат открити за участие на 29-ти април. Краен срок за изпращане на снимки в трите категории е 2-ри май.

През изминалите години на Фестивала участваха много деца и преживяха уникални емоции, нека в  тази категория Спомен от миналите Великденски фестивали“  си припомним за тези години и интересните преживявания.