Начална Феситивал 2023 Колоритният спектакъл „Мемоарите на един въргал“ на сцена в Босилеград (Видео)

Колоритният спектакъл „Мемоарите на един въргал“ на сцена в Босилеград (Видео)

от miks3r
9 прегледано

Втория ден от културната програма на 30-ото юбилейно издание на Международния детски Великденски фестивал Босилеград 2023. завърши с спектакъл „Мемоарите на един въргал“ на Владислав Карамфилов.

Възможно ли е, животът на един човек да е по-интересен от сценарий за филм? Когато се казваш Владо, а всички те знаят като Въргала, всичко е възможно!

Босилеградската публика имаше възможността да се забавлява с колоритния спектакъл на Влади Карамфилов „МЕМОАРИТЕ НА ЕДИН ВЪРГАЛ“. В рамките на около два часа, любимецът на няколко поколения, по изключително забавен начин разказва увлекателната история на своя живот, където са преплетени възходи и падения, любов и ревност, успехи и катастрофи. Чрез много смях, зрителя се оказва ту зад декорите на снимачната площадка, ту зад кулисите на театралната сцена, ту в затвора, на улицата или в Министерския съвет…, и без да бъдат спестявани най-шокиращите подробности, от първа ръка научаваш изчервяващи истории със специалното участие на някои от най-популярните хора в България. Откровеният и емоционален разказ завладява публиката по неповторим начин и всеки който го е гледал ще потвърди, че не усещаш времето прекарано в салона, а на излизане си тръгваш с искрица надежда.

ММ ГЛАС ПРЕСС