Начална Фестивал 2017 Международния детски Великденски фестивал наближава

Международния детски Великденски фестивал наближава

от miks3r
66 прегледано

Купите вече са в Босилеград

Дългоочаквания и един от най-хубавите и весели празници за децата, Великден, вече е на прага. Както децата, така и всички останали с нетърпение го очакваме. Великденският фестивал допълнително радва всички, които по време на празника са в Босилеград. Уникалната идея за фестивала е вдъхновена от любовта към децата и традициите. За да се осъществи Великденският фестивал, се изисква няколкомесечен упорит труд, гарантиращ финансирането, настаняването, изхранването, сигурността, награждаването, културната програма и най-вече създаването на онази атмосвера за уют и грижа за всеки, която да привлича към сцената на Босилеград все повече деца. Но фестивалът не с само манифестация, той е част от живота на всяко дете и на всеки жител на Босилеград. Той е дело на всички, които по някакъв начин дават принос за провеждането му.

Вече 23 години Великденския фестивал върви далеч пред времето и се стреми да отправя послания за един по-хубав свят, свят без граници и предрасъдъци, свят изпълнен с надежда. Същевременно се опитва да възпитава децата – бъдещите граждани на Европа в дух на мир, любов и толерантност.

Участниците идват в Босилеград за състезание, за емоции, за веселба, за признанието, че са участвали. Тези няколко фестивални дни в Босилеград ни зареждат с огромна енергия, която в трудните времена ни е така нужна, за да можем да продължим напред.

Очаквайте съвсем скоро пълната програма за тазгодишния фестивал.

С.Й. ГЛАС ПРЕСС