Начална Фестивал 2018 Театрална постановка „Мъжът на жена ми“ се състоя в Културния център Босилеград

Театрална постановка „Мъжът на жена ми“ се състоя в Културния център Босилеград

45 прегледано

По покана на председателя на сдружение „Глас“ и организатора на Великденския детски фестивал г-н Александър Димитров, „Мъжът на жена ми“ на театър „Сълза и смях“ от София взе участие в отбелязването на юбилейната 25-та година на фестивала.

Много смях и философски размисли заляха зрителите, които гледаха постановка на Мариус Куркински, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна.

В главната женска роля беше Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта ѝ, са Ненчо Илиев и Кирил Ефтимов.

Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и „шантава“ ситуация? Къде са причините? В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или че няма кой да надникне в моята душа, в стаята на моето детство?!

Актьорска игра беше безупречна, зрителите гледаха актьорите и ставаха убедени, че те играят себе си! Те завързаха интрига на сцената и си размениха болезнени реплики.

Те пресъздадоха с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Дори и изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл.

След края на театралната постановка, гостите получиха подаръци от страна на г-н Димитров.

ММ ГЛАС ПРЕСС