Начална Фестивал 2017 Финалните подготовки за Великденският фестивал

Финалните подготовки за Великденският фестивал

от miks3r
60 прегледано

Ентусиазъм се пронася във финалните дни преди 24-тия Великденски фестивал.

Винаги с много емоция и позитивна нагласа започва този празник в нашият град. Младите ученици пренасят своята енергия и се озовават като волонтери за пореден път. Защото без тяхната подкрепа и всеотдайност фестивала няма как да се осъществи.

Малкият град започва да усеща празничната подготовка, поставят се плакати и подготвя се наградният фонд за участниците.

Много труд и организация изисква това мероприятие, голям брой хора се включват в организацията му. Това е празника в който малкият Босилеград се превръща в център на детската радост и сплотява децата, показвайки им как трябва да градят техното бъдеще заедно.

През тези дни хората успяват да се наслаждават и на богата културна програма. Да се обединяват в празничното настроение и да се  радват заедно с  децата. Защото на младите остава бъдещето и ние трябва да ги научим и да им дадем пример как да го творят и живеят пълноценно.

С голяма радост приветстваме гостите, които идват в Босилеград за празниците. Да се опитаме и този път да направим света по-цветен и жизнен. Да внесем радост в празничните дни и посрещнем най-големия християнски празник с отворени сърца.