Начална Фестивал 2021 28-ят ВЕЛИКДЕНСКИ ФЕСТИВАЛ В БОСИЛЕГРАД СЕ ПОДГОТВЯ! (Видео)

28-ят ВЕЛИКДЕНСКИ ФЕСТИВАЛ В БОСИЛЕГРАД СЕ ПОДГОТВЯ! (Видео)

от miks3r
171 прегледано

Великдениския фестивал в Босилеград  поради стеклите се обстоятелства покрай Корона вируса, взетите мерки и извънредните условия, заобикалящи ни повече от една година, принуди  сдружение „ГЛАС” и организационния екип на Великденския фестивал в Босилеград да вземат отново решение да организират  онлайн конкурс в рамките на предстоящите Великденски празници.

Голаямото желание на организаторите е тази година да се проведе и самото състезание за найздраво Великденско яйце, на което ще може да участват поне босилеградските деца.  Състезанието ще се проведе като се спазват  всички препоръки за безопасност,  съобразявайки се с мерките наложени от Кризисния щаб.

„Убедени сме, че организирайки фестивала в настоящите условия по този начин, чрез  състезание и онлайн конкурс, отново ще зарадваме най-малките, като ще продължим да изписвам страниците на Великденската приказка в Босилеград, започнала да се разказва през далечната 1994-та година” каза Гл. организатор на фестивала Александър Димитров. Повече информация в приложеното видео.